Мария Бозаджийска
+3
Fuck You
Гугуле
.
7 posters
Страница 1 от 1
Искате ли да изгонят Бозаджийска?
Мария Бозаджийска
Темата е зкрита.
Последната промяна е направена от на Чет Яну 31, 2008 5:49 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Re: Мария Бозаджийска
първо: Здрасти, Жозиии!
второ: Това за Мара Бозата (Мара the Боза) аз го измислих!
трето: Ем, май няма някой в даскало, който да не знае какви "топли" чувства изпитвам към Бозичката и тя колко ме обича.
второ: Това за Мара Бозата (Мара the Боза) аз го измислих!
трето: Ем, май няма някой в даскало, който да не знае какви "топли" чувства изпитвам към Бозичката и тя колко ме обича.
Гугуле- Брой мнения : 41
Registration date : 20.12.2007
...
Последната промяна е направена от на Сря Фев 06, 2008 6:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Според мен тя е добър учител..
Аз казвам Дечева да изгонят първо и тогава нея...
Аз казвам Дечева да изгонят първо и тогава нея...
Бозаджийска е много добър учител,но заради това,че пише двойки всички я мразят.
Така,че моят глас е: Не Бозата е супер
Така,че моят глас е: Не Бозата е супер
De La- Брой мнения : 25
Registration date : 14.12.2007
...
Последната промяна е направена от на Сря Фев 06, 2008 6:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Добре значи вие определяте дали един учител е добър по това какви оценки пише!?
П.П Жози имаш две 5-една от изпитването и една от тетрадката.
П.П Жози имаш две 5-една от изпитването и една от тетрадката.
...
Последната промяна е направена от на Сря Фев 06, 2008 6:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
1.Не ми се влиза в излишни спорове.
2.Защото ми харесва.
3.Не се ли чувате какви глупости говорите?
4.Аре стига,че оспамихме темата.
2.Защото ми харесва.
3.Не се ли чувате какви глупости говорите?
4.Аре стига,че оспамихме темата.
кхъм...на тва вашето хората му викат "флууд"...Ах, вие, флуудъри с флуудъри!
Та...по темата...Бозаджийска е странен индивид, днес за първи път в мен се обади някакъв мааалък проблясък на симпатия. Иначе я уважавам, но не мога да твърдя, че е чак тооолкова добър учител - не знам, просто не ми е забавен начинът, по който унижава всеки пред другите...ся, вярно - всеки си има недостатъци, ама тва не й дава правото да се подиграва по толкова долен начин. Както и да е, може да не я гонят нея, но държа да изгонят МИЛЕНОВА!
П.П. Жози, днес открих, че ако внимаваш мъъъничко повече в час по география, Бозаджийницата няма да ти е хич противна...на моменти може и да е...хм...не-особено-непоносима
П.П.2 А за оценките - мен ме изпитва два-три часа подред, давам пълни отговори и пак няам оцека Ъ.ъъ
Та...по темата...Бозаджийска е странен индивид, днес за първи път в мен се обади някакъв мааалък проблясък на симпатия. Иначе я уважавам, но не мога да твърдя, че е чак тооолкова добър учител - не знам, просто не ми е забавен начинът, по който унижава всеки пред другите...ся, вярно - всеки си има недостатъци, ама тва не й дава правото да се подиграва по толкова долен начин. Както и да е, може да не я гонят нея, но държа да изгонят МИЛЕНОВА!
П.П. Жози, днес открих, че ако внимаваш мъъъничко повече в час по география, Бозаджийницата няма да ти е хич противна...на моменти може и да е...хм...не-особено-непоносима
П.П.2 А за оценките - мен ме изпитва два-три часа подред, давам пълни отговори и пак няам оцека Ъ.ъъ
Гугуле- Брой мнения : 41
...
Последната промяна е направена от на Сря Фев 06, 2008 6:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Абе ква е тая тема бе дето се закри за един ден а пък и тук е сборище на спамове........
Та бозата ме кефи иначе особено е смешна като каже ъъъъ ма тва не беше ли иначе или нещо подобно.... та готина е и не ща да я гонят
Та бозата ме кефи иначе особено е смешна като каже ъъъъ ма тва не беше ли иначе или нещо подобно.... та готина е и не ща да я гонят
O.o- каруцар
- Брой мнения : 75
Registration date : 09.12.2007
и мен ме кефи бозаджийска
gotinamadama- Брой мнения : 44
BOZADJIISKA SI E SUPER BE
KoЯn4et0- Брой мнения : 9
Registration date : 31.01.2008
Страница 1 от 1